BLI VMA-STABIL TILLSAMMANS MED OSS

Trivs du i tätt sammansvetsade arbetslag där det är högt i tak? Går du igång på nya tekniska och digitala lösningar som gör arbetet spännande och utvecklande? Vill du arbeta på ett företag som gör sitt absolut bästa för att du ska trivas på din arbetsplats?

Då är du med stor sannolikhet VMA-STABIL!

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och även bredda inom andra kompetensområden. Vi gillar att se medarbetare växa, och du får goda möjligheter både individuellt och inom bolaget. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!

Lediga tjänster

Just nu har vi lediga tjänster  hos oss som anläggningsarbetare

Om du är redo för att ta nästa steg i din anläggningskarriär och tror att du har vad som krävs för att blomstra hos oss, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Varför passar just du in i vårt team?

Vilka är vi på VMA?

Vi har en stark arbetsmoral och är 
lösningsorienterade i vårt arbete

Vi är vana vid att arbeta i utmanande miljöer under olika förhållanden och är därför ofta mycket flexibla och anpassningsbara. Vi är självständiga, men samarbetar även effektivt som lag för att uppnå gemensamma mål. 

Citat från anställda

Ta oss inte på orden – här är vad våra kollegor säger:

Min resa på VMA började hösten 2019 och sedan dess har jag genomgått en stor personlig utveckling. Det kommer hela tiden nya spännande uppgifter som jag får lista ut hur jag ska lösa.”

Louise Andersson

Administratör

När jag valde anläggning på gymnasiet hade jag ingen aning om vad denna branschen handlade om. Efter 10 år anställd på VMA och med den stora variationen och erfarenheten jag får varje dag så har jag utvecklats enormt.”

Markus Laitinen

Anläggningsarbetare

25 år på VMA, började som anläggare. Nu har jag jobbat över 10 år som kalkylator och är säker på att jag sitter här 25 år till. Det är stabilt att vara anställd på VMA.”                             

Anders Qvil

Kalkylator

KOM I KONTAKT MED OSS